LinkedIn et profesjonelt, digitalt nettver

LinkedIn har for lengst blitt mer enn en CV database. Med en rekke verktøyet kan du i dag bruke LinkedIn når du vil bygge ditt personlige varemerke, øke din kjennskap, troverdighet og synlighet som ekspert innen ditt området. Plattformen er en profesjonell boltreplass for deg som vil skape nye kontakter, finne nye samarbeidspartnere, leverandører og/eller kunder - eller rekruttere nye medarbeidere.

Du bestemmer selv hvor mye av din profil som skal ligge offentlig og hvor mye tid du vil legge på din tilstedeværelse på LinkedIn.

I vår digitale hverdag er ditt profesjonelle rykte det viktigste du har. Det er på tide å vise frem din kompetanse, erfaring og personlighet når du vil lære, lære bort, veilede og skape et attraktivt nettverk for deg og din yrkesrolle. Kanskje du er klar for nye muligheter i karrieren, da må du sørge for å bli sett for å bli valgt.

Hva er egentlig LinkedIn?

Enkelt forklart en digital plattform for profesjonelt og yrkesrelatert nettverking. Akkurat som på Facebook legger du til kontakter gjennom å sende en invitasjon. Vi anbefaler at du sender med en personlig hilsen som forklarer hvorfor du søker kontakt. Siden er det er opp til mottakeren å velge å akseptere eller ignorere.

Så skiller LinkedIn seg ut,  i en mer profesjonell retning. Alle er på LinkedIn for å se og bli sett, du behøver ikke å være engstelig for å sende en invitasjon til ukjente. Bare forklar meg hvorfor du ønsker kontakt, så er sannsynligheten stor for at jeg aksepterer. Dermed har vi allerede etablert en dialog som kan videreføres enten offentlig via innlegg, diskusjoner, grupper eller via personlige meldinger, utenfor e-post kassen, menneske til menneske.

Din profil forteller andre hva du har gjort og hva du gjør i dag. Den kan også fortelle hvem du er, hva du er skikkelig god på og hvilke ambisjoner og drømmer du har for fremtiden. Her er det du og bare du som skaper innholdet! Våg å by på deg selv, det er mulig å være personlig uten å være privat. Din profil er også ditt digitale CV og du velger i hvilken grad du ønsker å være synlig for rekrutterere og hodejegere.

En bra profil krever forståelse og trygghet - vi lærer deg gjerne hvordan. Vi har holdt kurs og forelesninger for individer, grupper og organisasjoner siden 2013. Ta kontakt så forteller vi mer om hvordan vi kan hjelpe deg få mest mulig ut av LinkedIn.

Kontakt ellen@linkedinkurs.com når du har spørsmål, ønsker informasjon eller konkret tilbud om kurs for deg og dine kolleger