Jobbsøker - sørg for at du blir synlig for rekrutterere og hodejegere 

Med funksjonen «karriere-interesser» som ligger på dashbordet ditt når du går inn på din egen profil, kan du la hodejegere og rekrutterere vite at du er åpen for ny jobb. (Dashbordet er bare synlig for deg, ingen andre.)

Når du klikker på «Karrieresenter» kan du selv velge å aktivere funksjonen og fylle i informasjon om hvilken jobb du kan tenke deg. Jobbtittel, geografisk plassering, stillingsandel, bransje og størrelse på bedriften du ønsker å jobbe i.

Om du benytter deg av denne muligheten, vil du mer synlig for potensielle rekrutterere, hodejegere, HR- og personalsjefer som bruker LinkedIn i jakten på sin neste medarbeider. Veldig fint for deg som er «aktivt jobbsøkende».

For deg som er nysgjerrig på nye muligheter, men ikke ønsker at nåværende arbeidsgiver skal vite om det, bør du nok tenke deg om først. Eller som LinkedIn sier selv: “Vi prøver å skjule dine karrieremål for din nåværende arbeidsgiver, men vi kan ikke garantere dette”.

Før du aktiverer denne muligheten anbefaler vi at du tar en gjennomgang av profilen din, slik at den representerer og selger deg på en best mulig måte. Vi tilbyr selvsagt individuell hjelp om du vil ha mest mulig ut av LinkedIn, så kontakt oss gjerne så kommer vi tilbake til deg.  

Alltid spennende med nye muligheter!

Lykke til!