LinkedIn har utviklet seg til å bli en svært viktig arena for næringslivet. Med kunnskap, sunn fornuft og effektiv tidsbruk er LinkedIn er fantastisk verktøy for å bli sett og for å kommunisere med riktige målgrupper.   

Din profil kan være ditt første «møte» med potensielle kunder, samarbeidspartnere, nye medarbeidere og/eller arbeidsgivere.

- Hvilket førsteinntrykk gir din profil? 

Med humor, kunnskap og engasjement står dine behov og ambisjoner i fokus under våre LinkedIn kurs.  Vi jobber både praktisk og teoretisk i mindre grupper hvor alle  trygt kan engasjere seg, stille spørsmål og få hjelp. Ingen forkunnskaper kreves og etter kurset er du og dine kolleger/medarbeidere klar til å bruke LinkedIn som profesjonelle nettverkere.

Dette er kurset for alle som:

  • Vil ha flere kunder og økt salg
  • Vil tiltrekke de som er interessert i det dere tilbyr
  • Bygge nettverk og kommunisere med rett målgruppe
  • Deler kunnskap for å bli sett og valgt
  • Vil jobbe med bedriftens omdømme gjennom å skape gode ambassadører av dagens medarbeidere
  • Vil tiltrekke kloke hoder til sin organisasjon

Kursleder Ellen har bygd en organisasjon med bransjeoverskridende samarbeid på tvers av landegrensene gjennom mer en ti år. I løpet av dette LinkedIn kurset får de et unike innblikk i hva som kreves for at LinkedIn skal fungere opptimalt for deg og din organisasjon.

Bedrift, HR spesialist, konsulent, arbeidstaker eller jobbsøker. Hjertelig velkommen skal du være. 
For å sikre at alle deltalkere får mest mulig ut av vårt kurs i LinkedIn, gjør vi vårt ytterste for å samle grupper som har samme utgangspunkt og/eller målksettnig med kurset og LinkedIn. 

Kontakt Ellen for informasjon og boking